Dette får du som medlem i Esbjerg Skiklub

Mulighed for deltagelse i klubbens skiture til Alperne til fordelagtig pris.

Vi arrangere forskellige arrangementer, skiaften, foredrag

skitur og meget mere.

Rabat på skiudstyr og skislibning i samarbejde med vores

samarbejdspartnere.

Kom afsted med andre med samme passion som dig. Uanset om du rejser selv, med venner eller familie.

En lokal skiklub med fokus på det sociale i ski løbet.

Forsikring på klubbens skiture under TRYG forsikring med Danmarks Skiforbund og DGI.

Rulleski arrangement om sommeren som træning.

Vidensdeling med andre medlemmere i klubben, de bedste skidestinationer, ski og meget mere.

Lavt årligt kontigent, som udelukkende går til at gøre skiture med klubben billigere.

Træningstur til Skihalle i Hamborg.

Klubbens Kontaktpersoner

Ønsker du information om at komme igang med skiløbet,  så kontakt vores kontaktpersoner:

Klubformand:

Dannie Hansen

Tlf.: +45 225 57744

Mail: dannie@skiklubben-esbjerg.dk

eller dannie_hansen@icloud.com

Næstformand:

Morten Vestergaard

Tlf.: +45 2874 0383

Mail: morten@skiklubben-esbjerg.dk

Kontakt

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at sende en mail til kontakt@esbjerg-skiklub.dk eller du kan med fordel henvende dig direkte til bestyrelsens medlemmere eller de frivillige i klubben.

Informationer omkring medlemskab, om klubben og meget mere

Hvad kan en skiklub?

Der er næsten 1 million danskere der hvert år tager på skiferie. Det gør det til Danmarks største idræt og alligevel så dyrker de fleste det kun 1 gang om året. Skiferien er en aktiv ferie og koster mere end en tur sydpå. Derfor er Esbjerg skiklub blevet dannet, så folk med den samme interesse for ski kan mødes, udveksle erfaringer, deltage i forskellige klub arrangementer og komme billigt på ski med skiklubben. Vi arrangere i samarbejde med vores partnere ture til alperne med transport og indkvartering til en meget billigere pris. Og så har vi slet ikke nævnt sammenholdet!

Det er altid lidt grænseoverskridende at tage afsted med nye mennesker, i et nyt miljø og kaste sig ud i en sportgren man måske ikke helt mestre endnu – bestemt hvis det ikke kun er en selv der skal afsted, men hele familien. Vi er ikke et rejsebureau og der er derfor ikke en guide der er betalt for at besvare spørgsmål og hjælpe dig gennem turen. I stedet vil der være et helt miljø af ildsjæle som står med åbne arme og brænder for at hjælpe dig og din familie godt igang med skiløbet og en klubånd der fordre åbenhed, sammenhold og vidensdeling.

Esbjerg Skiklub er for alle! Det er ligemeget om du er en ekspert eller en nybegynder, ung eller gammel, single eller en familie – har du interesse for ski eller snowboard er Esbjerg Skiklub det rette sted.

Skiklubben er dannet i den ånd at det skal være sjovt at komme på ski og klubben er åben over for uanset teknisk niveau. Hos os drejer det sig om det sociale og glæden ved skiløb og derfor arbejder vi sammen med Danmarks Skiforbund om at udbrede skiglæden i vores landsdel. For os er det fælleskabet og glæden ved skiløb der driver klubben. Så elsker du skiløb og vil møde andre med samme passion som dig selv, så send os en besked eller meld dig ind allerede nu.

Hvad sker der i Esbjerg Skiklub?

Læs seneste referat af generalforsamling, vedtægter og vores klub politik.

Klubbens vedtægter, generalforsamling og politik

Et medlemskab i skiklubben giver mange fordele.

Vi har et af Danmarks billigste kontigenter i klubben og dette har vi gjort for at alle kan være med.

Kontigent er opdelt i juniorer, Seniorer samt husstand.

Fælles for alle medlemskaber er at det giver adgang til at deltage på klubbens årlige ski ture, arrangementer samt rabatter hos Samarbejdspartnere..

Kontigent sats for 2018/2019 (Besluttet af bestyrelsen)

Juniorer under 18 år 100 kr.

Seniorer over 18 år 150 kr.

Husstand 500 kr. (såfremt individuelt medlemskab er dyrere end individuelt.

BEMÆRK DU IKKE BETALER KONTIGENT FØR 1. JUNI 2019.

Hvad koster det at være medlem?

Hvad vi tilbyder

Esbjerg skiklub er for alle aldre og niveauer, uanset om man er en erfaren skiløber, er med for det sociale eller bare vil nyde skituren i sit eget tempo. Skiklubben vil arrangere flere klubture årligt til alperne. Følg med på siden, like vores facebook side eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for de seneste nyheder i klubben.

Esbjerg Skiklub

Borgergade 41, 2, 08